Frederiksgade 67 | 8000 Aarhus C
8612 1145

Behandling

Både almindelige samt specialiserede tandbehandlinger

Hos Tandlægerne Frederiksgade udføres alle almindelige tandbehandlinger, samt en lang række mere specialiserede tandbehandlinger. Tandfyldninger, kroner og broer udføres i høj kvalitet, med et holdbart og æstetisk resultat for øje. Vi mener at tandlægebehandling altid bør ske med udgangspunkt i den bedste kvalitet, men altid under hensyn til den enkelte patients ønsker og behov. Enhver behandling anses først for afsluttet, når du som patient er tilfreds. Se vores priser på tandbehandlinger her

Tandbehandlinger

Tandlægeskræk

Hvis du lider af Tandlægeskræk kan vi hjælpe dig!

Det er de færreste mennesker som bryder sig om at gå til tandlægen. Mange lider af tandlægeskræk, nogle i en sådan grad, at bare ordet ”tandlæge” er nok til at give dem tandlægeskræk. De fleste mennesker med tandlægeskræk, har på et tidspunkt haft en ubehagelig og smertefuld oplevelse hos en tandlæge. Det typiske behandlingsbillede af en patient med tandlægeskræk, er at denne kun kommer til tandlæge, når de føler smerter fra en eller flere tænder. Når man først mærker smerte fra en tand, er det som regel når et cariesangreb er blevet så stort, at det er tæt på nerven og kun kan redes med en rodbehandling og/eller en stor fyldning.

Læs mere
Hvis patienten ikke var styret af sin tandlægeskræk, og havde gået til regelmæssigt eftersyn, ville tandlægen have opdaget cariesangrebet i tide, og patienten ville i stedet opleve et kortere behandlingsforløb med færre symptomer, der både er billigere og bedre for din tandsundhed og din tandlægeskræk.

Lider du af tandlægeskræk, tilbyder vi angstdæmpende medicin på klinikken, hvis det ønskes. Det beroligende middel vi benytter hedder ”Triazolam”, og skal indtages på klinikken ca. 1/2 time før behandlingen påbegyndes.
Det er en meget lille dosis vi giver, men det vil tage toppen af din tandlægeskræk, og du vil blive rolig og lidt “ligeglad” med situationen. Virkningen fortager sig igen efter ca. 3 timer, og man kan være en smule træt efterfølgende. Du må ikke køre i bil i timerne efter, da din reaktionsevne kan være noget nedsat.

Du kan trygt komme til os, vi stræber efter at gøre vores tandbehandling så smertefri, som muligt. En god bedøvelse handler mest om, at give den rette mængde og vente til bedøvelsen virker, før behandlingen påbegyndes.

 


Implantater

En implantatkrone opleves af dig, som om det er din egen naturlige tand.
Et tandimplantat er en kunstig rod af metal, dvs. en lille skrue af titanium, som indsættes i kæben, hvor den naturlige tand mangler.
Tandimplantatet fungerer som en naturlig tand der sidder stabilt og sikkert i kæben.
Oven på tandimplantatet anbringer man en enkelt krone, en bro (flere kroner sat sammen) eller en protese, alt afhængig af hvor mange tænder, der savnes.

Det er forståeligt, at ønske sig tænder, som sidder fast, og som kan bruges til at tygge, tale og smile med.

Hvorfor et Tandimplantat

  1. Tænderne sidder fast og skal ikke tages ud.
  2. De ser naturlige ud, føles naturlige og fungerer som naturlige tænder
  3. Det er ikke nødvendigt at slibe sunde tænder ned for at støtte tandimplantaterne
    Forandringen af dentale tandimplantater i kæbeknoglen stimulerer knoglevævet og tandkødet, og sikrer på den måde flotte, æstetiske resultater og hjælper med til at opretholde ansigtsstrukturen

  4. Tandimplantater eliminerer den ubehagelige følelse og usikkerheden, som forårsages af løse tænder.
  5. Du får en sikker og permanent tanderstatning.

Implantatbehandlingen foretages primært af Tandlæge Anders Bruun. Anders har omfattende erfaring med implantater gennem diverse kurser i ind- og udland samt et 2 års ophold på Scandinavian Dental Center i Bruxelles.

Kom i kontakt

Tandlægerne Frederiksgade
Frederiksgade 67
8000 Aarhus C

T: 8612 1145
E: info@tandfred.dk

Åbningstider

Mandag-torsdag: 8.00 til 16.30
Fredag: 8.00 til 14.00
Weekend: lukket

Følg os

×

Menu

Ring op

Skriv

Kontakt os

Skriv eller ring til os på 8612 1145.

smily Pas På Tænderne