Frederiksgade 67 | 8000 Aarhus C
8612 1145

Ny Patient

Søger du en tandlægeklinik i Århus, som tilbyder en bred vifte af professionelle behandlinger af høj kvalitet i trygge og behagelige rammer. Så er du hjerteligt velkommen hos Tandlægerne Frederiksgade.
Vi glæder os til at byde såvel nye som gamle patienter indenfor i vores moderne klinik i det centrale Århus. Her møder du et kompetent team af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, som hver især har fokus på at give dig en god oplevelse, hver gang du træder ind ad døren.

Ny Patient – Dine ønsker i centrum

Hos Tandlægerne Frederiksgade vægter vi den høje faglighed og gode kvalitet, og vores personale deltager derfor løbende i efteruddannelse for at sikre, at vores patienter til enhver tid modtager en behandling, der lever op til de højeste standarder indenfor tandlægebehandling. Selvom den høje faglighed naturligvis er en vigtig forudsætning for at kunne drive en moderne tandlægeklinik, mener vi, at det er mindst lige så vigtigt, at vores patienter føler sig godt tilpas, når de lægger sig til rette i stolen hos os. Det ønske indfrier vi først og fremmest ved at tilbyde en kvalitetsbevidst behandling uden smerter. Men måske endnu vigtigere tager vi os god tid til at lytte til dine ønsker og behov, når du besøger os.

 

Det handler om tillid

Det er vores filosofi at sikre, at vores patienter har gode tænder hele livet. Men hvis du ikke har tillid til din tandlæge og derfor bliver væk fra de jævnlige tandlægebesøg, er grundlaget for et sundt tandsæt alvorligt svækket. Derfor stræber vi altid efter at give en tillidsvækkende behandling.

Hvis du ønsker at blive patient i vores klinik, er du velkommen til at kontakte os eller udfylde kontaktformularen her på siden. Vi ser frem til at møde dig i professionelle men uformelle og behagelige rammer i klinikken i Århus C.

Kom i kontakt

Tandlægerne Frederiksgade
Frederiksgade 67
8000 Aarhus C

T: 8612 1145
E: info@tandfred.dk
Sitemap

Ă…bningstider

Mandag-torsdag: 8.00 til 16.30
Fredag: 8.00 til 14.00
Weekend: lukket

Følg os

×

Menu

Ring op

Skriv

Kontakt os

Skriv eller ring til os pĂĄ 8612 1145.

smily Pas PĂĄ Tænderne