Frederiksgade 67 | 8000 Aarhus C
8612 1145

Studierabat

Søger du en tandlæge i Århus med studierabat, er Tandlægerne Frederiksgade et godt valg. Vi ved, at der er rigtig mange unge, der til tider springer deres regelmæssige tandeftersyn- og rensninger over. Ofte føles det ikke som om, at der er plads i budgettet til at betale en tandlægeregning, eller også vælger man at benytte de få penge man har, på oplevelser der forbindes med mere sjov end et tandlægebesøg. Men manglende besøg hos tandlægen, kan desværre resulterer i ret omkostningsfulde behandlinger senere i livet. Derfor tilbyder vi alle unge studierabat på vores behandlinger, så du ikke skal bekymre dig om høje regninger efter et tandlægebesøg hos os.

Tandlæge med studierabat i Århus

Besøg tandlægen regelmæssigt og spar penge

Det behøver nemlig ikke at være så dyrt at gå til tandlægen, som man ellers så mange gange har hørt skrækscenarier om. De fleste unge har sunde tænder og har derfor ikke behov for at møde op hos tandlægen flere gange om året til rensninger. For langt størstedelen af vores unge patienter er en gang årligt rigeligt til at holde tænderne raske og rene. Men det er vigtigt, at du som ung patient prioriterer dine tænder – de skal nemlig holde hele livet. Det bedste udgangspunkt for at bevare sine sunde og flotte tænder er at pleje dem grundigt selv derhjemme med tandbørstning og tandtråd hver dag og møde op hos tandlægen, når man får en indkaldelse.

Vi har din bedste interesse i sinde

Hos Tandlægerne Frederiksgade sørger vi for altid at fortælle vores unge patienter, hvilken pris behandlingen kommer til at få. Vi ved, at det er en irriterende oplevelse at komme til tandlægen og først efter behandlingen få viden om, hvad det har kostet. Det kan være meget frustrerende at skulle betale meget mere, end man egentlig havde regnet med, og det sørger vi for, ikke kommer til at ske i vores klinik.

Udover at vi vil holde dig orienteret om prisen inden vi påbegynder din behandling, vil vi gerne tilbyde dig studierabat, som vi håber på vil bidrage til, at du kommer til tandlægen regelmæssigt. Har du spørgsmål til priser for studerende eller vil du gerne bestille en tid, er du velkommen til at kontakte os i klinikken.

 


Professionel tandlæge i Århus med konkurrencedygtige priser

Vores tandklinik har et team bestående af fire tandlæger, en tandplejer og fem klinikassistenter. Så hvis du har brug for en professionel tandlæge i Århus med konkurrencedygtige priser, er Tandlægerne Frederiksgade et oplagt valg. Vi kan tilbyde en række tandbehandlinger såsom et almindeligt tandeftersyn, behandling af huller i tænderne, kroner, broer, implantater, tandrensninger, og hvad du ellers kan have brug for. Hos tandlægerne Frederiksgade får du en professionel og omsorgsfuld tandlæge beliggende centralt i Århus. Hos os vil du være i centrum og blive taget ved hånden gennem hele processen, således at du føler dig tryg og veltilpas. Vi giver dig overblik over behandlingen, og vi har altid tid til at besvare de spørgsmål, du måtte have. Vi prioriterer også din komfort i forhold til vores behandlinger. Her vælger vi de mest skånsomme og effektive behandlinger af den højeste kvalitet. Vi rådgiver dig til de bedste behandlinger ud fra netop din situation, så du får en holdbar løsning.

Så hvis du søger en tandlæge i Århus med studierabat og rimelige priser, er Tandlægerne Frederiksgade et godt valg. Ring til os på telefon 86 12 11 45 for spørgsmål, tidsbestilling eller andet. Du kan også sende os en mail på info@tandfred.dk. Du finder os på Frederiksgade 67, 8000 Århus C.

Vi har åben mandag til torsdag fra klokken 8-16.30 og fredag fra klokken 8-14.

Kom i kontakt

Tandlægerne Frederiksgade
Frederiksgade 67
8000 Aarhus C

T: 8612 1145
E: info@tandfred.dk
Sitemap

Åbningstider

Mandag-torsdag: 8.00 til 16.30
Fredag: 8.00 til 14.00
Weekend: lukket

Følg os

×

Menu

Ring op

Skriv

Kontakt os

Skriv eller ring til os på 8612 1145.

smily Pas På Tænderne