Frederiksgade 67 | 8000 Aarhus C
8612 1145

Tandblegning i Århus

Drømmen om perfekte tænder er ikke længere forbeholdt de få. Tandblegning er gennem de senere år blevet mere og mere udbredt i Danmark og skinnende, hvide tænder er ikke længere kun overklassens ejendom. Alle kan få flotte tænder, uden det koster en bondegård, og det er den tanke vi arbejder efter hos Tandlægerne Frederiksgade i Århus.Et tandblegningsforløb foregår i tæt samarbejde med vores to tandplejere Malene Sinding Thybo og Kirsten Thomsen.

Nyhed

Vi byder tandlæge Iben Staugaard Nielsen velkommen til Tandfred.

Professionel tandblegning i behagelige omgivelser

Vi tilbyder tandblegning af højeste kvalitet i behagelige omgivelser – nemlig dit eget hjem. Med en tandblegningsskinne fra Tandlægerne i Frederiksgade kan du på bare to uger se tydelige resultater. Hvor hvide dine tænder bliver kommer dog an på flere forskellige faktorer, fx hvor hvide dine tænder var før behandlingen blev påbegyndt samt om du er ryger eller ikke-ryger.

 


Sådan foregår en tandblegning hos Tandlægerne Frederiksgade

  • Tandblegningen startes efter en kort konsultation, der normalt kun tager omkring en halv time.
  • Til konsultationen hos Tandplejer Malene Sinding Thybo eller Tandplejer kirsten Thomsen undersøger vi først hvorvidt dine tænder er egnet til blegning eller ej, altså om emaljen overhovedet kan tåle blegegelen. Hvis dine tænder er egnede, får du udførlige instruktioner i den korrekte brug af gel og tandblegnings-skinner.
  • Herefter tager vi aftryk af dine tænder, så vi kan fremstille skinner, der passer præcis til din tandstilling.
  • Du får skinner og blegemiddel med hjem, hvorfra du selv foretager blegningen. Blegningen foregår ved, at du sover med skinnerne i 14 dage. De første 7 dage benyttes blegegel med 10% koncentration og den sidste uge benyttes en 16%-koncentration.
  • Hos Tandlægerne Frederiksgade i Århus får du den den bedste kvalitet tandblegning til en lav pris: En komplet tandblegning koster kun 3000 kroner.
  • Afslutningsvis vil du blive indkaldt til kontrol hos Tandplejer Malene Sinding Thybo eller Tandplejer Kirsten Thomsen, så vi kan vurdere resultatet og sikre os, at alt er gået som det skulle.

 


Er tandblegning skadeligt for tænderne?

Tandblegning er ganske ufarligt, hvis du får det udført af en autoriseret tandlæge. Lad dig ikke friste af billige og hurtige løsninger, der kan købes i supermarkedet eller i tv-shoppen, i bedste fald har de ingen effekt, i værste fald kan de skade tænderne permanent.

Læs mere

 


Hvorfor får vi misfarvede tænder?

Det er en generel tendens, at vores tænder bliver mere og mere gule som årene går, det kan vi ikke ændre på, men ved at passe godt på vores tænder, droppe rygningen og undgå for mange mad- og drikkevarer med stærkt farvede molekyler, kan vi opretholde de hvide tænder i længere tid.

Læs mere

 


Tandblegning som løsning på sociale problemer

Der er mange grunde til at folk får bleget deres tænder. Nogle vil måske se det som et noget forfængeligt ønske at få skinnende hvide tænder, men for dem der lider af voldsomme misfarvninger kan deres tænder faktisk stå i vejen for deres sociale liv og være skyld i dårligt selvværd. Tænder er noget af det første, folk lægger mærke til, når de hilser på hinanden og et skævt eller misfarvet tandsæt er sjældent noget folk er stolte af at vise frem. Nogle skammer sig endda så meget over deres misfarvede tænder, at de helt holder op med at smile og det er jo en skam!

Læs mere

Kom i kontakt

Tandlægerne Frederiksgade
Frederiksgade 67
8000 Aarhus C

T: 8612 1145
E: info@tandfred.dk

Åbningstider

Mandag-torsdag: 8.00 til 16.30
Fredag: 8.00 til 14.00
Weekend: lukket

Følg os

×

Menu

Ring op

Skriv

Kontakt os

Skriv eller ring til os på 8612 1145.

smily Pas På Tænderne