Frederiksgade 67 | 8000 Aarhus C
8612 1145

Tandbro

Hos Tandlægerne Frederiksgade, Aarhus C, benytter vi udelukkende dansk fremstillede tandbroer. vi har et nært samarbejde med vores lokale tandtekniker i Aarhus, der sikrer dig den optimale løsning.

Nyhed

Vi byder tandlæge Iben Staugaard Nielsen velkommen til Tandfred.

Tandbro

Har du mistet en eller flere tænder, kan du vælge at få lavet en tandbro. Den kommer dermed til at erstatte de manglende tænder. Det kræver dog at man har nogle raske tænder, der kan bruges som bropiller, hvorpå tandbroen kan hægtes fast på. Tandbroen er ikke mulig at tage ud og skal sammenlignes med helt naturlige tænder. Den kommer til at sidde der permanent og den kommer til at ligne de andre tænder og man kan tygge med dem, som man kan med almindelige tænder. Eneste forskel er, at man af gode grunde ikke kan bruge tandtråd, da brodelene jo hænger sammen. Det er dog muligt at bruge tandstikker eller de såkaldte flaskerensere. Det kræves dog at man stadig er omhyggelig med tandbørstningen omkring tandbroen. Hvis man ikke får fjernet bakterierne omkring tandkødet, kan man stadig risikere at få tandkødsbetændelse. Dette kan udvikle sig til parodontose, som kan gøre de raske tænder, som sidder under tandbroen, skrøbelige. Prognosen for en tandbro er selvfølgelig bedst hvis ”bropillerne” er stærke og man er opmærksom på at opretholde en god tandhygiejne.

Læs mere

 


Fremstilling af tandbro ved Tandlægerne Frederiksgade Aarhus C

Selve tandbroen sættes fast med en speciel cement på såkaldte bropiller. Tandbroen er permanent, og kan derfor ikke tages ud.
Kronerne på tandbroen fås i guld eller porcelæn. Der opnås et flot og naturligt kosmetisk resultat med porcelænskroner, hvor farven matcher tænderne.

Behandlingen starter med at vi sliber bropillerne til, og der tages et aftryk af området, og tandfarven fastlægges. Ud fra dette aftryk og farveprøven, fremstilles selve tandbroen på tand laboratorium. Det tager typisk ca 14 dage for laboratoriet at fremstille broen.
Herefter sætter vi tandbroen i mundhulen, og vi tjekker alt fra bid til farve. Er alt i orden, sættes broen fast med cement, og behandlingen er overstået.

Kom i kontakt

Tandlægerne Frederiksgade
Frederiksgade 67
8000 Aarhus C

T: 8612 1145
E: info@tandfred.dk

Åbningstider

Mandag-torsdag: 8.00 til 16.30
Fredag: 8.00 til 14.00
Weekend: lukket

Følg os

×

Menu

Ring op

Skriv

Kontakt os

Skriv eller ring til os på 8612 1145.

smily Pas På Tænderne