Frederiksgade 67 | 8000 Aarhus C
8612 1145

Tandrensning

Det er meget vigtigt at have en god tandhygiejne. Det gøres først og fremmest ved at man selvfølgelig børster sine tænder grundigt hver dag og gerne efter hvert måltid. Udover den daglige tandbørstning er det vigtigt at gå til tandlæge eller tandplejer med jævne mellemrum og få en tandrensning. Hos Tandlægerne Frederiksgade er vores Tandplejer Kirsten Thomsen netop specialuddannet i tandrensning samt instruktion i god mundhygiejne.

Nyhed

Vi byder tandlæge Iben Staugaard Nielsen velkommen til Tandfred.

Tandrensning

Her bliver tænderne renset grundigt og eventuel plak og tandsten fjernes. Overfladen på dine tænder bliver ren og glat og dermed nemmere at holde ren og fri for bakterier med almindelig tandbørstning. Bakterier (plak) kan være svært at holde helt væk kun ved almindelig tandbørstning. Bliver dette plak ikke fjernet, forkalker det og bliver til tandsten. Tandsten har en ru overflade og derfor har yderligere bakterier bedre mulighed for at udvikle sig, da det ikke er nemt at børste en ru overflade helt ren med tandbørsten. Tandsten og bakterier ligger langs tandkødet, som efterfølgende bliver rødt og irriteret og man får tandkødsbetændelse. Som regel går der ikke lang tid før at tandkødet bløder ved tandbørsten eller hvis du bare bider i eksempelvis et æble.

Læs mere

 


Hvordan foregår tandrensning

Oftest foregår tandrensningen hos en tandplejer ved Tandlægerne Frederiksgade. Vores tandplejer har taget en 2½-årig uddannelse kun med fokus på at lave tandrensninger og parodontose behandling. Derfor er tandplejerne faktisk bedre uddannet i dette arbejde end tandlægerne.

 


Udvidet tandrensning

En udvidet tandrensning kan være nødvendigt, hvis vi ser tegn på feks at paradentosen ikke er helt væk. Her fjerner vi plak og tandsten, og eventuelle misfarvninger på tandkronerne. Det kan desuden være nødvendigt med en tandrodsrensning. Vi afslutter den udvidede tandrensning med en afpudsning af tænderne.

Kom i kontakt

Tandlægerne Frederiksgade
Frederiksgade 67
8000 Aarhus C

T: 8612 1145
E: info@tandfred.dk

Åbningstider

Mandag-torsdag: 8.00 til 16.30
Fredag: 8.00 til 14.00
Weekend: lukket

Følg os

×

Menu

Ring op

Skriv

Kontakt os

Skriv eller ring til os på 8612 1145.

smily Pas På Tænderne