Frederiksgade 67 | 8000 Aarhus C
8612 1145

Om Os

Tandlægerne Frederiksgade er en centralt beliggende tandlægeklinik i Aarhus, hvor al vores fokus ligger på at vores patienter skal have en tryg og god oplevelse med etiske korrekte behandlinger af meget høj kvalitet til rimelige priser.
Vores filosofi er at sikre at vores patienter har egne og sunde tænder livet igennem. Vi foretager på klinikken stort set alle typer af tandbehandling på patienter i alle aldre. Vi værdsætter høj faglighed og kvalitet af vores arbejde, hvorfor klinikkens personale løbende er på kurser i videreuddannelse.

Vores Team

 

 


En klinik der lytter til patientens behov

Vi er meget bevidste om, at det er en tillidssag, at gå til tandlæge, og at der kan være angst forbundet med et tandlægebesøg. Derfor strækker vi os meget langt på klinikken for at gøre din oplevelse af at gå til tandlæge, så behagelig og rar, som overhovedet mulig. Der er ingen situationer, hvor det ikke er muligt at bedøve, og det er derfor ikke nødvendigt at gennemgå, smerter mens man bliver behandlet. Vi har både tiden til at vente, roen og kompetencerne til at kunne lægge en effektiv bedøvelse.Vi glæder os meget til at se dig, din familie og venner på klinikken, hvor vi vil gøre alt for at vise dig, at det godt kan være en rar oplevelse at gå til tandlæge.

Kontakt os

Ønsker du at blive ny patient, ønsker vi at det skal gå så nemt som muligt.
Så det eneste du skal gøre er at udfylde formularen herunder.

Kom i kontakt

Tandlægerne Frederiksgade
Frederiksgade 67
8000 Aarhus C

T: 8612 1145
E: info@tandfred.dk
Sitemap

Åbningstider

Mandag-torsdag: 8.00 til 16.30
Fredag: 8.00 til 14.00
Weekend: lukket

Følg os

×

Menu

Ring op

Skriv

Kontakt os

Skriv eller ring til os på 8612 1145.

smily Pas På Tænderne