Frederiksgade 67 | 8000 Aarhus C
8612 1145

Smertefri Behandling

Søger du en tandlægeklinik i Århus, som tilbyder en bred vifte af professionelle behandlinger af høj kvalitet i trygge og behagelige rammer. Så er du hjerteligt velkommen hos Tandlægerne Frederiksgade.
Vi glæder os til at byde såvel nye som gamle patienter indenfor i vores moderne klinik i det centrale Århus. Her møder du et kompetent team af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, som hver især har fokus på at give dig en god oplevelse, hver gang du træder ind ad døren.

Behandling uden smerter i trygge rammer

Hos Tandlægerne Frederiksgade tager vi os altid god tid til at gøre dit besøg så behageligt som overhovedet muligt. Vi mener, det er en tillidssag at gå til tandlægen. Ligeledes føler vi også, at det er vores ansvar, at du føler dig i gode hænder. Og vi går gerne langt for, at du ikke skal opleve smerter i forbindelse med et besøg.

Alle behandlinger, som kan medføre smerter, bliver naturligvis foretaget under lokalbedøvelse. Vi er et professionelt hold af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, og vi har god erfaring med at lægge en lokalbedøvelse, du knap nok kan mærke. Tandlægerne Frederiksgade er en moderne klinik med tidssvarende udstyr, og vi stræber efter at give behandlinger af den bedste kvalitet, som lever op til nutidige standarder – uden smerter og ubehag.

 


Vi giver os tid

Vores primære fokus ligger på, at vores patienter skal føle sig trygge og ikke opleve smerter, når vi behandler. Tålmodighed, ro og forståelse for den enkelte patient er faktorer, vi altid har med os, når vi behandler. Vi giver os altid god tid til at lægge en effektiv bedøvelse, og vi påbegynder ikke en behandling, før vi er 100 % sikre på, at bedøvelsen virker – og at du er klar.

Du er altid velkommen til at tage en snak med os, hvis du vil høre mere om smertefri behandling. Vi forklarer gerne om vores metoder på forhånd, så du kan møde op i klinikken med ro i maven.

Kom i kontakt

Tandlægerne Frederiksgade
Frederiksgade 67
8000 Aarhus C
CVR: 30803213

T: 8612 1145
E: info@tandfred.dk
Sitemap

Åbningstider

Mandag-torsdag: 8.00 til 16.30
Fredag: 8.00 til 14.00
Weekend: lukket

Følg os

×

Menu

Ring op

Skriv

Kontakt os

Skriv eller ring til os på 8612 1145.

smily Pas På Tænderne