Frederiksgade 67 | 8000 Aarhus C
8612 1145

Tandlæge i Aarhus
med studierabat

Tro det eller ej, men din tandlæge har også været ung engang og ved godt, hvordan mange unge prioriterer, hvis valget står mellem en shoppingtur og en tur til tandlægen. Vi havde nok også selv valgt shoppingturen... Men faktisk kan du få råd til begge dele, fordi vi giver rabat til alle studerende. Og sandsynligvis er det faktisk billigst i længden, hvis du går regelmæssigt til tandlæge.

Tandlæge med studierabat i Århus

Put pengene i munden…

Vi ved godt, hvordan det lyder, men den er faktisk god nok. For det kan være en rigtig god investering at passe på dine tænder og besøge os bare en gang om året. Hvis du er ung, har du typisk gode og sunde tænder og kan derfor nøjes med et enkelt besøg om året. Og når du er her, skal du typisk ikke have lave noget dyrt. På denne måde kan du beholde dine flotte tænder og skal ikke bruge en masse penge på de behandlinger, der kan blive nødvendige, hvis du ikke går regelmæssigt til tandlæge.

Du ved altid, hvad du skal betale

Ingen af vores patienter, har lyst til at betale mere end forventet. Derfor kan du altid regne med den pris, vi har givet dig. Og når SU’en skal række til hele måneden, er det ekstra vigtigt at vide, hvad tandlægen koster. Derfor får du altid prisen på forhånd – inklusive studierabat – og det er en pris, du kan regne med. Har du spørgsmål til vores priser for studerende, eller vil du gerne bestille tid, så skal du bare tage fat i os.

Så hvis du søger en tandlæge i Århus med studierabat og rimelige priser, er Tandlægerne Frederiksgade et godt valg. Ring til os på telefon 86 12 11 45 for spørgsmål, tidsbestilling eller andet. Du kan også sende os en mail på info@tandfred.dk. Du finder os på Frederiksgade 67, 8000 Århus C.

Kom i kontakt

Tandlægerne Frederiksgade
Frederiksgade 67
8000 Aarhus C
CVR: 30803213

T: 8612 1145
E: info@tandfred.dk
Sitemap

Åbningstider

Mandag-torsdag: 8.00 til 16.30
Fredag: 8.00 til 14.00
Weekend: lukket

Følg os

×

Menu

Ring op

Skriv

Kontakt os

Skriv eller ring til os på 8612 1145.

smily Pas På Tænderne