Frederiksgade 67 | 8000 Aarhus C
8612 1145

Skal vi være din tandlæge?

Måske er du lige flyttet til Århus, eller måske leder du efter en ny tandlæge af andre årsager. Uanset hvad, så har vi plads til dig og glæder os til at vise dig, hvor dygtige vi er til det, vi laver. Når det er sagt, gætter vi på, at du ikke kun leder efter en dygtig tandlæge.
Du leder sikkert også efter en tandlæge, hvor du er mere end 32 tænder – nemlig et menneske med individuelle ønsker og behov – og i så fald er det os, du skal vælge. Vi er dygtige til vores håndværk, men ørerne er vores vigtigste arbejdsredskab, fordi vi altid lytter til, hvem du er, og hvad du har brug for.

Skift tandlæge

Den vigtigste person på klinikken er dig

Hos Tandlægerne Frederiksgade er det patienterne, det handler om. Det gælder både store patienter og små patienter. Det gælder dig, der skal have lavet et større indgreb, og dig, der kun skal have en tandrensning. Dig, der er kommet hos os hele livet, og dig, som vi ikke har hilst på endnu. Når først du har lagt dig til rette i stolen, er du altid vores førsteprioritet. Den vigtigste person på klinikken er dig.

En sød tandlæge giver sunde tænder…

Søde sager og sunde tænder plejer ikke at hænge sammen. Men en sød tandlæge, som du har et godt og tillidsfuldt forhold til, betyder meget for dine tænder. Når der er en god relation, bliver det den mest naturlige ting i verden at gå regelmæssigt til tandlæge, hvilket er den vigtigste forudsætning for sunde tænder hele livet. Så kom bare nærmere – vi er gode til tænder, men vi bider ikke.

Kom i kontakt

Tandlægerne Frederiksgade
Frederiksgade 67
8000 Aarhus C
CVR: 30803213

T: 8612 1145
E: info@tandfred.dk
Sitemap

Åbningstider

Mandag-torsdag: 8.00 til 16.30
Fredag: 8.00 til 14.00
Weekend: lukket

Følg os

×

Menu

Ring op

Skriv

Kontakt os

Skriv eller ring til os på 8612 1145.

smily Pas På Tænderne