Frederiksgade 67 | 8000 Aarhus C
8612 1145

Hej! Vi passer godt på dine tænder - og på dig

Hos Tandlægerne Frederiksgade er vi både tandlæger, tandplejere, klinikassistenter og så selvfølgelig Louise i receptionen.
Vi går alle sammen på arbejde for at passe godt på dine tænder, men også på dig som menneske. Du skal have en god oplevelse hos os – hver gang. De fleste af os har været her i mange år, for vi kan faktisk også godt lide at være her, og af samme grund har vi stor erfaring i at samarbejde – og altid med dig i centrum og altid til en fair pris.

Vores Team

 

Tandlæge
Tandplejer
Klinikassistent
Klinikassistentelev

 


En klinik, der lytter

Vi er gode til vores håndværk hos Tandlægerne Frederiksgade, men faktisk er ørerne vores vigtigste arbejdsredskab. Ikke to patienter er ens, og derfor gør vi os altid umage med at lytte til dig. Både for at lære dig at kende, men også for at finde ud af, om du måske er nervøs eller ligefrem bange for at gå til tandlæge. Ofte forsvinder nervøsiteten, når vi snakker sammen, men samtidig er det altid muligt at blive bedøvet, så du ikke mærker det mindste.

Kontakt os - vi svarer så hurtigt som muligt

Det skal være nemt at få fat i os – for eksempel hvis du gerne vil være patient hos os. Bare udfyld formularen, og så hører du fra os.

Kom i kontakt

Tandlægerne Frederiksgade
Frederiksgade 67
8000 Aarhus C
CVR: 30803213

T: 8612 1145
E: info@tandfred.dk
Sitemap

Åbningstider

Mandag-torsdag: 8.00 til 16.30
Fredag: 8.00 til 14.00
Weekend: lukket

Følg os

×

Menu

Ring op

Skriv

Kontakt os

Skriv eller ring til os på 8612 1145.

smily Pas På Tænderne