Frederiksgade 67 | 8000 Aarhus C
8612 1145

Mange tandbehandlinger, ét fokus – og det er dig

Både almindelige samt specialiserede tandbehandlinger

På tandlægeklinikken i Frederiksgade i Aarhus kan vi udføre stort set alle former for tandbehandlinger. Både de mere almindelige som for eksempel tandrensning, eller hvis du skal have lavet et hul – og de mere krævende så som tandkroner, tandbroer, tandimplantater, paradentosebehandling, tandblegning og kirurgiske indgreb. Og alt sammen med fokus på, at du skal have en positiv oplevelse – og aldrig det modsatte. Se vores priser på tandbehandlinger her

Tandbehandlinger

Vi har prøvet det før – det har du ikke

De behandlinger, vi udfører, har vi lavet et utal af gange og er derfor eksperter i det, vi gør. Men samtidig er vi meget bevidste om, at det kan være første og eneste gang, at du for eksempel skal have lavet et tandimplantat eller andre større indgreb. Derfor starter alle behandlinger altid med en grundig samtale, så du kan være helt tryg ved det, der skal foregå.  Har du spørgsmål til nogle af vores behandlinger er du altid velkommen til at ringe til os på telefon 8612 1145 eller sende en mail til info@tandfred.dk.


Eksperter i tandlægeskræk

Er du bange for at gå til tandlæge? Så er du ikke den eneste, og derfor har vi specialiseret os i at tage imod dig med tandlægeskræk. Faktisk har vi patienter, der siger, at deres tandlægeskræk er forsvundet, efter de er begyndt at komme hos os.

Læs mere om, hvad vi gør for at dæmpe patienters tandlægeskræk her.


Vores tandbehandlinger:

Paradentosebehandling

Plastfyldninger

Tandblegning

Tandbro

Tandimplantat

Tandkrone

Tandrensning

Smertefribehandling

Kom i kontakt

Tandlægerne Frederiksgade
Frederiksgade 67
8000 Aarhus C
CVR: 30803213

T: 8612 1145
E: info@tandfred.dk
Sitemap

Åbningstider

Mandag-torsdag: 8.00 til 16.30
Fredag: 8.00 til 14.00
Weekend: lukket

Følg os

×

Menu

Ring op

Skriv

Kontakt os

Skriv eller ring til os på 8612 1145.

smily Pas På Tænderne